Christmas nail art

Nu var de första julnaglarna gjorda! Skulle egentligen gjort ett par första adventsnaglar igår, men det hanns inte med så det fick bli vanliga julnaglar idag istället.
Det blev små julgranar på en svart bas för att göra dem lite höstiga samtidigt eftersom det inte känns eå extremt juligt i detta regniga och blåsiga väder.
 
 
 
Stärnorna gör en fin detalj när dem inte är ditmålade, jag gillar verkligen den typen av detaljer men jag brukar inte använda de saker jag har eftersom de brukar gå av så lätt. Jag får hoppas att dem sitter på bra denna gången!

Brunt

Detta var design nummer tre för kvällen. Den mellan leoparden och denna fotade jag inte ens för det blev bara för fult.
Jag är inte helt nöjd med dessa naglarna heller men jag har lite ont i huvudet av alla nagellacks- och borttagnings ångor så jag sätter stopp för idag så får vi se om jag målar om dem imorgon eller inte. 
Tydligen fanns det ingen inspiration till att måla idag men det behövdes helt enkelt för mina rymd naglar var så slitna.
 
 

Leopard

Målade flera olika designs idag, den första är en leopard design. Det var inget fel på den men jag var helt enkelt inte nöjd så dem åkte bort direkt igen.