Födelsedag

Imorgon är det min födelsedag och jag har ikväll målat mina födelsedagsnaglar! Blev faktiskt väldigt nöjd :D
Jag bröt tyvärr min nagel på pekfingret för någon dag sedan så alla naglar är inte längre lika långa men dem växer relativt snabbt, men ändå, ser tråkigt ut. :(
 
 

Marble

Mina första marble naglar, jag skulle egentligen ha använt grått istället för svart men jag kom på det efter att jag redan målat ena handen och då kändes det lite sent påtänkt. Nästa gång.
Det finns två sätt (vad jag vet som blir bra) för att måla marmor naglar och denna första gång använde jag mig av plastfolie som man skrynkliga ihop lite och för att sedan dutta på med färg, ett enkelt och det blir väldigt snyggt! 
 
 

Nailcare

Använder inte mycket grejer för nailcare för att jag helt enkelt inte orkar..
Men det jag dock använder är glasfil för att fila naglarna, en vanlig fil för att rensa naglarna, ceramic peeling pen för att ge naglarna lite peeling och sist men inte minst ett underlack. Jag använder alltid underlack från Essie, just nu använder jag ett stärkande lack. Förut använde jag deras proteinlack som underlack för att det både finns stärkande och "byggande" egenskaper i den. Kommer nog byta tillbaka till protein när denna är slut.