Höstiga naglar

Ja nu är det höst i vårt fina Malmö och då försöker jag göra lite höstiga naglar fast jag gärna vill göra de somriga alternativen jag hittat. Det får helt enkelt vänta.
Idag blev det Sunset forest nailart som den hette. Fick idéen ifrån en kanal på youtube och den var inte så svår som den först verkade.
 
 
Naglarna blev så snygga, jag blev supernöjd denna gången!
Solnedgångseffekten fick jag genom att ha tre olika färger från Depend nr. 384, orange nr. 124 och gul nr. 362. Jag målade några streck på en make-up svamp och duttade på nageln. För att det skulle fästa bättre så hade jag vit som underlack. För att göra träden använde jag en tunn pendel och bara rita till svepande streck som till slut bildade träd! 

Nice and simple

I morse hann/orkade jag inte göra något speciellt med naglarna så det blev en färg bara. Ovant för mig att ha helt enfärgade naglar men även jag kan väl vara normal ibland :p 
Det blev en hostig lila i alla fall som matchar mitt nya armband som jag fick av sambons syster. Matchy matchy! 💋
 

Favoriten

Av alla olika designs jag har gjort så har jag en favorit som jag har gjort tre gånger. Den är så enkel att göra men är samtidigt grymt fin!
 
 
Denna design kallas konfetti nail art och görs enkelt med dottingtool som verkligen är ett måste! En dottingtool finns i olika storlekar och hjälper dig att göra runda och fina cirklar.Finns att köpa billiga på ebay. Tror jag köpte ett fyrpack för typ 20 kronor och gratis frakt.