Top coat

Den eviga jakten på den perfekta top coaten. Jag har letat och letat och jag har ännu inte hittat "the one". De jag använder nu är en gel lack från IsaDora och en top coat från Sephora. Den från IsaDora gillade jag i början för naglarna blev lite hårdare än vanligt men det håller inte nagellacket så himla bra tyvärr, plus att lacket under smetas ut när man applicerar det. Lacket från Sephora är den klara faoriten. Lacket håller förvånandsvärt länge! Rekommenderar det verkligen. 
 
 
Dock så har jag fallit för trycket från Ebay och beställt en top coat som ska vara awsome! Jag har enbart hört bra saker om detta lack, så jag väntar på att det ska komma hem till mig så jag kan testa det. Upp till bevis!
 
 
 

En personlig en

Idag blev jag sugen på att måla naglarna igen så så fick det ju bli.
Idag blev det en lite mer personlig innebörd bakom designen. 
Skrev hope som representerar att det finns hopp i denna eländiga sjukdom. Det gäller att tänka positivt och ha hopp om att man blir bra.
Hope för min mamma som förra året vann kampen mot helvetet till sjukdom.
styrka och hopp till alla starka kvinnor där ute!
 
 
 

Cats in pink

Det var längesedan jag la upp någonting nu men det är för att jag helt enkelt inte haft orken till det. Plus att jag inte målar naglarna varje dag heller.
Men nu har jag målat om och det blev bara lite rosa denna gången och ett par katter. Rosa ska vara det fortsatta temat oktober ut men det behöver inte alltid vara rosa bandet på tänkte jag så idag fick det bli något jag älskar, katter! =D